Ana Sayfa Yaşam 16 Haziran 2021 172 Görüntüleme

CHP’li Oğuz’dan “Huzur Hakkı” isyanı “Kul hakkı yiyorlar, boğazlarına dursun”

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, huzur hakkı uygulaması üzerinden birden fazla maaş alan kişilerin kul hakkı yediğini söyledi.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidara sadık bürokrat projesi kapsamında başlattığı huzur hakkı uygulamasına bağlı olarak kimi bürokratlar kurum ve kuruluşlardan huzur hakkı adı altında birden fazla maaş alıyor ve bu uygulama ile birden fazla maaş alan AKP’li sayısı 1750.
 

Huzur hakkı uygulaması üzerinden çift hatta daha fazla maaş alanlara Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz tepki gösterdi. CHP’li Oğuz şöyle dedi:
 

 

“BUNUN ADI ADALETSİZLİKTİR”
 

“Saray ve çevresine yakın 1750 üst düzey bürokrat birden fazla maaş alıyor. Özellikleri ne? AKP’li olması ve bu 1750 kişiye belediyeler ve taşra illeri dahil değil. Bu torpilli kişiler sözde huzur hakkı adı altında aslında milletin parasını gasp ediyor. Bunun adı kul hakkı yemektir, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemektir. Bunun adı adaletsizliktir. AKP’lilere gelir kapısı açmak, gelirini artırmak için çıkarılan bu uygulamanın vebali büyüktür. Bir bakıyoruz, kimi bürokrat çift maaş alıyor. Kimine bakıyoruz çift maaş da yetmiyor. Ekonomi ortada, insanlar intihar ediyor. İşsizler ordusu diye bir tanım var artık, esnaf batıyor ve siz çıkıp avanelerinize, her söylediğinize ‘evet efendim, haklısınız efendim’ dediği için birden fazla maaşı layık görüyorsunuz. Boğazınıza dursun!”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com