Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Haziran 2021 198 Görüntüleme

Aretha İlk Bölümüyle National Geographic Ekranlarında

Tüm dünyada “Soul Müziğin Kraliçesi” olarak tanınan Aretha Franklin’in hayatını konu alan “Deha: Aretha” 20 Haziran’dan itibaren her pazar akşamı saat 20.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 

 

 

 

Önceki sezonlarda Oscar, Altın Küre ve Emmy ödüllü oyuncu Geoffrey Rush’ın gelmiş geçmiş en büyük dahilerden Albert Einstein’ı, ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın ise 20. yüzyılın en tartışmalı sanatçısı Pablo Picasso’yu canlandırdığı; National Geographic ekranlarının Emmy ödüllü serisi “Deha” yeni sezonuyla National Geographic ekranlarına geliyor. Kariyeri boyunca dünya çapında satılan 75 milyondan fazla plakla tüm zamanların en çok dinlenen sanatçılarından biri olan müziğin efsane ismi Aretha Franklin’in eşsiz kariyerini ve hayatını konu alan “Deha: Aretha” 20 Haziran’dan itibaren her pazar akşamı saat 20.00’de National Geographic ekranlarında.

 

 

Yapımcılığını Oscar ödüllü Ron Howard ve Brian Grazer’in üstlendiği yapımda, ünlü müzisyene son yıllarda rol aldığı yapımlardaki performansıyla dikkat çekerek Oscar, Altın Küre ve BAFTA olmak üzere pek çok ödüle aday gösterilen Cynthia Erivo hayat veriyor.  

 

 

Bilimin, keşfin ve hikaye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com