Ana Sayfa Magazin 14 Haziran 2021 204 Görüntüleme

Tülin Şahin ve Bingo Sürdürülebilir Kıyafet Bakımı İçin Harekete Geçti!

Hayata değer katan kadınlardan ilham alan Bingo Keratin ve top model Tülin Şahin, sürdürülebilirlik odağında üretim ve tüketim dengesinin devamlılığını, kıyafetlerde uygun bakım önerileri ile ön plana çıkarıyor. Şahin, bu bilincin kazanılması için kıyafetlerine uyguladığı tüm bakım sırlarını tutkunlarıyla paylaşıyor. Bingo Keratin Sıvı Bakım Deterjanı, kıyafetlerin zaman içerisinde dokularının zarar görmemesine, renklerinin ilk günkü canlılığını ve ışıltısını korunmasına destek olurken tüketicilere adeta rehberlik ediyor. 

Top model, çamaşırların doğru şekilde yıkanıp keratin içeren deterjan ile bakım yapılmasının yanı sıra  yıkama talimatlarının birebir uygulanması, doğru ütüleme ve katlama teknikleriyle de kalitesinin de sürdürülebilir olacağını vurguluyor. 

Bakım sırlarını Bingo ile beraber özel içerikli videolarla paylaşacak olan Tülin Şahin, ‘’Saçlarımız gibi kıyafetlerimiz de yıllar geçtikçe yıpranıyor ve canlılığını kaybediyor.  Saçlarımın hacimli ve ışıltılı görünmesi için vazgeçilmezim protein kaynağı keratindir. Keratin içeren formüllü deterjanımı şimdi, kıyafetlerimin bakımı için kullanıyorum. Gardırobuma eklediğim her ürünü uzun yıllar kullanmayı önemsiyorum. Bu konuyla ilgili yapılan tüketici araştırmasında çok ilginç bir detay dikkatimi çekti. Her 10 tüketiciden 6’sı en sevdiği parçayı uzun yıllar saklamak için sadece  özel günlerde giydiğini ifade etmiş. Açıkçası ben her günün bize verilen özel bir hediye olduğunu düşünüyorum. Bingo ile kıyafetlerde sürdürülebilir bakım için harekete geçtik. Özellikle bu bilinci çocuk yaşlardan itibaren kazandırmamız gerektiğine inanıyorum. Çocuklar, aile büyüklerini rol model olarak alıyor. Umarım kızımın da benim gibi 20 yıldır ayrılamadığı kıyafetleri bir ömür boyu giyme fırsatı olur. Bingo Keratin Sıvı Bakım Deterjanı ile güçlerimizi birleştirdiğimiz sürdürülebilir kıyafet bakımı hareketi ile yıkama talimatında nelere dikkat ettiğimi, ütüleme ve katlama uygulamalarıma dair her şeyi bulacağınız özel video içeriklerle kıyafetlerini ilk günkü ışıltısıyla giymek ve saklamak isteyenlerin yanında olacağız’’ dedi. Bingo; Türkiye’de ilk ve tek keratin içeren formülüyle* çamaşırların liflerine bakım yaparak yıpranmaya karşı koruyor. Renkli, siyah ve tüm renkler için özel olarak geliştirilen üç farklı çeşidini bakım tutkunlarına sunan Bingo Keratin Sıvı Bakım Deterjanı, formülüyle de en sevilen kıyafetlerin ilk günkü canlılığı ile eşlik etmesine olanak sağlıyor. Tüylenmeden kaynaklı matlaşmış renkleri canlandırarak, giysileri yıpratmadan dokularını onarıyor, renkler capcanlı, her yıkamada yeni gibi kalıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Berkay ‘Hasret Sona Erdi!’

Berkay ‘Hasret Sona Erdi!’

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com