Ana Sayfa Yaşam 18 Mayıs 2021 228 Görüntüleme

Hüsnü Ünal,gündeme dair açıklamlarda bulundu.

Ülkemizin sıcak gündemi olan aşı konusuna değinen başkan Ünal, Çin’in paramızı aldığı halde aşıları vermediğini belirtti. Türkiye’nin kendi aşısını üretmesi gerektiğini belirten başkan Ünal, "Çin bizim paramızı aldığı halde aşılarımızı vermemiştir. Biz kendi aşımızı üretmeliydik. Ne yazık ki AKP hükümeti bizim üretim araçlarımızı elimizden almıştır. Bilimsel üretime ket vuruldu. Bugün bizde aşı yok. 16 aydır hastalık var ülkenin ancak yüzde 13'ü aşılanabildi. Bu bir ızdırap ve elemdir ülkemiz için."dedi.

"VATANSEVERLERLE VATANI SOYANLAR KARŞI KARŞIYA"

Başkan Ünal, AK Parti’nin artık bittiğini belirterek, “"Atalarımızın güzel bir sözü vardır. "Güneş çarığı, çarık da ayağı sıkarmış". Artık milletin ayağı sıkıldı. Millet de Ak Parti'nin ne olduğunu öğrendi. Artık vatandaş bunalmıştır. Artık boğulmak üzereyiz. Şu anda vatanı sevenlerle vatanı soyanlar karşı karşıyadır. Biz vatanseverlerin tarafındayız. Bugün bir erken seçim olsa AK Parti tarihe karışır gider. AK Parti bitmiştir, ruhuna fatiha okunmalı."şeklinde konuştu.

"ORTADA AŞI FALAN YOK"

Aşı sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken başkan Ünal şöyle konuştu: "Turizm çalışanları arasından aşı olan neredeyse yok gibi. Bir aşı sıkıntısı var. 65 yaşını geçenler aşı oldu ama gerisi yok. Türkiye'de bir yalan estiriliyor aşı sıkıntısı olmadığı söyleniyor ama ortada aşı falan yok. Varsa da herhalde kendi yandaşlarına dağıtıyor olmalılar bu aşıları."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com