Ana Sayfa Kültür & Sanat 4 Mayıs 2021 212 Görüntüleme

Mert Fırat, yeniden DeepFresh için kamera karşısına geçti

Başarılı oyuncu Mert Fırat, DeepFresh’in yayına giren “Probiotics Yenidoğan Doğal Islak Mendili” yeni reklam filmi için tekrar kamera karşısına geçti. Pandemi koşulları dikkate alınarak gerçekleştirilen yeni reklam filminin kamera arkasında da ünlü oyuncu bebeklerle keyifli vakit geçirdiğini belirtdi.

 

 

Aksan Kozmetik’in kişisel bakım ve bebek ürünleri markası DeepFresh’in reklam kampanyası yüzü olan başarılı oyuncu Mert Fırat, bu defa markanın “Probiotics Yenidoğan Doğal Islak Mendili” yeni reklam filmi için kamera karşısındaydı. 

 

Ünlü oyuncu Mert Fırat “DeepFresh Probiotics Yenidoğan Islak Mendili’nin faydalarını reklam filminde anne ve babaların bebekleriyle olan iletişim dili üzerinden anlatıyoruz. Bebeklere dokunarak “seni hiç bırakmam, şimdi geçer, oyun saati” gibi ifadelerle DeepFresh Probiotics Yenidoğan Islak Mendili ile onları korumanın, güven vermenin ve iyiliklerini düşünmenin altını çiziyoruz. Yeni reklam filminin çekimini pandemi koşullarını dikkate alarak gerçekleştirdik. Ancak çekim arkasında da bebeklerle geçen zaman benim için çok keyifliydi” dedi. 

 

DeepFresh Probiotics Doğal Yenidoğan Doğal Islak Mendili’nin faydalarının, ebeveynlerin bebekleriyle olan iletişim dili üzerinden anlatıldığı reklam filminin yönetmenliğini ise yine aynı zamanda oyunculuğuyla da adından söz ettiren Ezel Akay üstlendi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com