Ana Sayfa Yaşam 4 Mayıs 2021 165 Görüntüleme

CHP Bağlar İlçe Başkanı Yavuz: “İktidar Yine Düşünmeden Milletimizi Zora Soktu”

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, tam kapanma sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak iktidar yine düşünmeden milletimizi zora soktu dedi.

CHP Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Yavuz açıklamasında: “AKP iktidarı tam kapanma kararanı geç almakla beraber halkı, esnafı düşünmeden hareket etmiştir. Günü birlik para kazanan emekçilerimiz bu süreçte ne yapacak. Geçimini nasıl sağlayacak. Öte yandan işsizlik yüzünden 9 ay geçici işlerde çalışan vatandaşımız bu süreçte de ücretsiz izne gönderiliyor. Lebalep kongrelerin sonucunu bu millete ödetmeye ne hakkınız var? Güzel ülkemizde ekonomi yerle bir. İşsizlik rakamları almış başını gidiyor. Ama kimsenin umurunda değil.

En basit işlemleri bile yönetemeyen bir iktidar var. E-Devlet üzerinden alınan izinler sistem yoğunluğu yüzünden onaylanmıyor. Vatandaşımız mağdur. İl dışında olanlar evlerine dönemiyor. Böyle bir kararı zamanında alsaydınız milletimizde ona göre hareket ederdi. Ama tek adam rejimi burada da boy gösteriyor. İlk seçimde bu millet size yaşadığının hesabını soracaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacaktır” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com