Ana Sayfa Yaşam 3 Nisan 2021 155 Görüntüleme

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Kırklareli’nde esnafla bir araya geldi:”Esnaf adeta kan ağlıyor, siftah yapamıyor!”

Partisinin Kırklareli il teşkilatıyla beraber, şehirdeki esnafı ve pazarı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Esnaf adeta kan ağlıyor, siftah yapamıyor. Koalisyon hükümeti seslerini niçin duymuyor, derdi ile niçin dertlenmiyor” dedi.

Gelecek Partisi, Kırklareli’nde esnaf, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Program kapsamında Belediye Başkanı Recep Gün de ziyaret edildi. Ziyaretlerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Kırklareli Kurucu İl Başkanı Mehmet Yıldız ve il yönetimi yer aldı. Belediye Başkanı ile gerçekleştirilen birliktelikte şehrin ihtiyaçları ve çözümleri üzerine fikir alışverişi yapılırken, esnaf ve pazarda gerçekleştirilen ziyaretlerde ise sorunlar ve isteklere kulak verildi.

“VATANDAŞ, SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEK”

Çalışmaların ardından esnafın durumuna değinen Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Esnaf adeta kan ağlıyor, siftah yapamıyor. Koalisyon hükümeti seslerini niçin duymuyor, derdi ile niçin dertlenmiyor? Bir günü bekliyorlar o gün yakındır. Bu vatandaş, sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

DEÜ’den Teknoloji Hamlesi

DEÜ’den Teknoloji Hamlesi

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com