Ana Sayfa Yaşam 9 Mart 2021 192 Görüntüleme

Sanofi’de üst düzey atama

Sanofi Türkiye, İran ve Levant Finans Direktörü olarak Adil Lamrani göreve getirildi. Lamrani son olarak, 2017 yılından bu yana Sanofi Fas, Tunus ve Libya Finans Direktörü olarak görev yapmaktaydı.

Kariyerine 1998 yılında Deloitte’da Danışman olarak başlayan Adil Lamrani, Sanofi’ye Fransa merkez ofiste Finansal Sistem ve Süreçlerden sorumlu Proje Direktörü olarak 2002 yılında katılmıştı. Sanofi’deki kariyeri boyunca SAP Proje Liderliği, satın alma ve entegrasyon süreçlerinde proje yöneticiliği gibi farklı proje yönetim süreçlerinde ve büyük dönüşüm projelerinde görev alan Lamrani; sırasıyla Uluslararası Operasyonlar ve Global Koordinasyon organizasyonları altında olarak Sanofi Grup İç Denetim Direktörü olarak çalışmış ve 2015 yılında Ülke Satın alma Direktörü olarak Fas’a atanmıştı. Buradaki görevi esnasında eş zamanlı olarak SBS bünyesinde Afrika Satın alma Direktörü olarak da görev almıştı. 

Université Denis Diderot Paris VII ESTP Mühendislik Bölümü mezunu olan Adil Lamrani, ESSEC İş Okulundan yüksek lisans derecesine sahiptir. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com