Ana Sayfa Yaşam 26 Kasım 2020 263 Görüntüleme

Adjust, Adobe ile teknoloji entegrasyonu yapacağını duyurdu

Yeni veri entegrasyonuyla beraber Adobe Experience Cloud müşterileri, Adjust’ın uygulama pazarlaması platformunu kullanarak tüm kanallarda doğru verileri tek bir kaynaktan alabilecekler

Küresel uygulama pazarlaması platformu Adjust, bugün Adobe Exchange programının bir parçası olarak, Adobe ile premier-seviyesi bir ortaklık ve teknoloji entegrasyonu yapacağını duyurdu. Mevcut ve yeni ortak müşteriler, mobil uygulama verilerini ek temas noktalarından toplanan verilerle birleştirerek, tüm kanallardaki kullanıcı yolculuğunu daha iyi görebilecekler ve müşteri deneyimi analizlerini daha iyi yapabilecekler. Bu, onlara yatırım getirisini maksimum düzeye çıkarmak ve daha iyi sonuçlar için verecekleri kararları daha bilinçli ve hedef odaklı almalarını sağlayacak.

Adjust’ın ölçümleme paketi, sahtecilik önleme ve otomasyon ürünleriyle pazarlamanın daha basit, daha akılcı ve daha güvenli olmasını sağlar, tıpkı SoundCloud, Rakuten ve LINE.gibi küresel lider markalar için yaptığı gibi. Şirketin Adobe Experience Cloud ile yaptığı yeni işbirliği, pazarlama, analitik, reklamcılık ve e-ticaret çözümlerini kapsıyor ve platformlar arasında direkt, sorunsuz ve güvenli bir veri entegrasyonu sağlıyor.

Ölçümleme/attribution, sahtecilik önleme ve raporlama çözümlerini tek bir platformda sunan tek MMP olan Adjust, pazarlamacılara sunduğu benzersiz avantajların yanı sıra, markalara aşağıdakileri sunuyor: Uygulama kullanıcılarının nereden geldiklerini ve uygulama kurulduktan sonra nasıl bir etkileşim içinde olduklarını ölçümleyip analiz etmek. Adjust’ın en yeni ürünü Abonelik Takibi, abonelik attribution’ının zorluklarının üstesinden gelen pazardaki tek çözümdür. Kampanya iş akışlarını otomatikleştirmek ve analitikleri eyleme dönüştürülebilir kılmak. Pazarlama bütçelerini mobil performans reklamı sahteciliğinden ve uygulamaları botlardan korumak.

“Mobil pazarlamaya getirdiğimiz yeniliklerde bir öncü olarak, Adobe Exchange Partner Programı’nda üst düzey bir iş ortağı olmaktan heyecan duyuyoruz. Dünyanın önde gelen şirketlerine eyleme geçirilebilir analitik, ölçümleme ve otomasyon çözümlerini sadece tek bir platformda sunuyoruz, tıpkı Adobe müşterilerinin alışkın olduğu gibi… ” diyor Adjust Partnerlik VP’si Andrey Kazakov. “Hem mevcut hem de yeni müşterilerimizin bu ortaklıktan sağlayacakları faydaları görmekten heyecan duyuyoruz.”

Adobe’nin premier partner tanımı, Adobe Experience Cloud’un özelliklerini tamamlayan ve sınıfındaki en iyi çözümlerle genişleten seçkin bir grubu kapsar. Ayrıca, her iki platformun da stratejik değerlerini artıran inovasyonlarla birlikte, bu platformların derinlemesine işbirliği ve entegrasyon içinde olmasının yolunu açar.

“Müşteri alışkanlıkları pandemiyle beraber değiştikçe reklamverenler, mobil pazarlama harcamalarını uygulama gelirine ve müşteri yaşam boyu değerine bağlamakta daha büyük zorluklarla karşı karşıya kaldılar,” diyor Adobe Experience Cloud strateji ve platform partnerleri yöneticisi, Cody Crnkovich. “Adobe olarak biz, reklamverenlere tüm kanallardaki mobil verileri görme, kampanya raporlaması otomasyonu ve reklam bütçelerini sahtecilerden koruma olanaklarını tek bir yerde toplayan iş ortağımız Adjust ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz.”

Adjust Hakkında 

Adjust, sektörün en önde gelen global app pazarlama platformudur. Mobil uygulama ekonomisinin kalbinde doğan ve teknoloji tutkusuyla büyüyen bu global şirketin dünya genelinde 16 ofisi bulunuyor.

Adjust’ın platformu ölçüm, sahtecilik önleme, siber güvenlik ve pazarlama otomasyonu ürünlerini içeriyor. Bu ürünler, Adjust ile çalışan 40.000 uygulama için pazarlamayı daha akıllı ve daha güvenli hale getiriyor.  Rocket Internet ve Tencent Games gibi dünya lideri markalar, bütçelerini korumak ve sonuçlarını iyileştirmek için ürünlerine Adjust’ın çözümlerini entegre ettiler.

Adobe Experience Cloud Hakkında

Adobe, sektördeki tek uçtan-uca müşteri deneyimi tasarımı, pazarlama, reklamcılık, analitik ve ticaret çözümü olan Customer Experience Management (CXM) ve Adobe Experience Cloud’u yeniden tasarlıyor. Statik ve silolanmış müşteri profillerine sahip eski kurumsal platformların aksine Adobe Experience Cloud, şirketlere tüm müşteri temas noktalarında ve kanallarında sürekli ve etkili deneyimler sunmalarına yardımcı oluyor ve aynı zamanda büyümeyi hızlandırıyor. Sektör analistleri, deneyim odaklı 20’den fazla raporda Adobe’yi bir lider olarak gösterdi, bu diğer tüm teknoloji şirketlerinden daha yüksek bir rakam.

 

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com