Ana Sayfa Magazin 28 Ekim 2020 377 Görüntüleme

Mahmut Görgen’den 29 Ekim’de anlamlı bir proje

Aranjör / Dj Mahmut Görgen 29 Ekim’e özel olarak “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” isimli çalışmasını müzikseverlerle buluştururken projenin dijital gelirlerini de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını duyurdu.

Mahmut Görgen projeyle ilgili olarak; “Üzerinde uzun bir süre çalıştığım ve emek harcadığım bir projeydi. Böyle anlamlı bir günde çıkarmaktan dolayı gurur duyuyorum. Şarkının hazırlanma sürecinde yanımda olan öncelikle aileme ve ekibime, basın mensubu dostlarımıza ve tüm müzikseverlere teşekkürlerimi iletiyorum. Şarkının dijital gelirleri Mehmetçik Vakfına gidecek ve çok yakın bir zamanda yeni sürprizlerim de olacak” ifadelerine yer verdi.

Mahmut Görgen’in Görgen Prodüksiyon etiketiyle müzikseverlerle buluşturduğu ‘Ne Mutlu Türk’üm diyene’ adlı şarkısına İstanbul’da klip çekildi. Klipte Mahmut Görgen’e başarılı oyunculardan Tuna Gürcoşkun eşlik etti. Tuna Gürcoşkun kliple ilgili olarak; “Böyle anlamlı bir projede yer almak gurur verici, Atamıza armağan olsun” ifadelerine yer verdi. Çekimleri 1 gün süren klibin yönetmen koltuğunda Mahmut Duran yer aldı. Çekimlerin keyifli geçtiğine değinen Yönetmen Mahmut Duran; ‘Proje özel ve anlamlıydı, büyük bir titizlikle çektik’ ifadelerine yer verdi. Video klibiyle Youtube’da yer alan çalışma ayrıca tüm dijital platformlarda da müzikseverlerin beğenisine sunuldu

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com