Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2020 300 Görüntüleme

Novo Nordisk Türkiye’den global yönetime kadın yönetici rüzgârı sürüyor

Son yıllarda birçok yöneticisini global yönetim kadrolarına ihraç eden Novo Nordisk Türkiye ekibi; yeni başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Novo Nordisk Türkiye İK Direktörü Didem Özkan; Güney Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (SEEMEA) Bölgesi Ticari Yetkinlikler Direktörlüğü görevine terfi etti

Önceki yıllarda da birçok yöneticisini yurt dışında üst düzey yönetici olarak gönderen Türkiye ekibi, merkezi Danimarka’da olan Novo Nordisk’in global yönetimine kadın yöneticilerin ardı ardına terfi etmesiyle yeni başarı öyküleri yazıyor. Novo Nordisk Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Didem Özkan; Güney Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (SEEMEA) Bölgesi Ticari Yetkinlikler Direktörlüğü görevine atandı.

Didem Özkan; yeni görevinde bölgede tanıtım yetkinliklerinin gelişiminden sorumlu olacak. Organizasyonel Değişim Yönetimi’ni ve Uluslararası Operasyonlardaki yeni nesil CRM sisteminin daha verimli kullanılması için yeni yöntemler geliştirmeyi destekleyecek. Ayrıca satış eğitimleri, saha yöneticilerinin gelişimi, gelişim merkezleri, koçluk ve eğitim programları tasarımından ve uygulamasından da sorumlu olacak.

2011 yılında Business Area İnsan Kaynakları Müdürü olarak Novo Nordisk’e katılan Didem Özkan, son 4 yıldır Novo Nordisk Türkiye İK Direktörü olarak görev yapıyordu.

Novo Nordisk Hakkında:

Novo Nordisk 1923’te kurulan ve merkezi Danimarka’da bulunan önde gelen bir global sağlık şirketidir. Amacımız diyabetin yanı sıra, obezite ile nadir kan ve endokrin bozuklukları gibi başka ciddi kronik hastalıkların üstesinden gelecek değişimleri gerçekleştirmektir. Bu amaçla bilimsel atılımlara öncülük ediyor, ilaçlarımıza erişimi arttırıyor ve önce hastalığı önlemek, nihayetinde de tümüyle tedavi etmek için çalışıyoruz. Novo Nordisk 80 ülkedeki yaklaşık 43,100 çalışanıyla birlikte, ürünlerini 170 ülkede pazara sunmaktadır.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com