Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2020 322 Görüntüleme

Mert Erkan, ‘MutabakatSonbahar’ Kış 2021 koleksiyonu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul (MBFWI) kapsamında dijital olarak sunuldu

Moda tasarımcısı Mert Erkan, Mercedes-Benz FashionWeekIstanbulkapsamında Sonbahar / Kış 2021 koleksiyonunu tanıttı…

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un (MBFWI) 15. sezonu, Türkiye Tanıtım Grubu katkılarıyla 12-16 Ekim tarihleri arasında www.mbfwistanbul.com ve dijital platformlar üzerinden tanıtıldı. Defile çekimleri Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Defilede toplam 18 görünüm sunuldu. “Mutabakat” adını verdiği koleksiyonda, markanın olmazsa olmazı volümlü ve hacimli formların yansıra; çizgisel yüz siluetlerinden oluşan baskı ve nakışlar, pilise detayları ve klasik triko parçalar hakimdi. Bu sezon ilk kez trikoyu da koleksiyonuna dahil eden tasarımcı, alışılmışın dışındaki silüetlerle tamamlayıcı el yapımı aksesuarları birleştirerek ortaya zamansız ve tarafsız bir styling anlayışı yarattı. Koleksiyonda ağırlıkla; poplin, tül, ipek ve yenilikçi kumaşlar ön plandaydı. Renklerde ise; mor, gri, beyaz ve bej tonları yer aldı.

Hikâyesini tüm kendi yönleriyle, iyi ve kötü yanlarıyla kabul etme, kendine dönüş, öze sığınma, kendi ile mutabık olma ve bilinçlenme anlayışından alan koleksiyonda, bu anlayışı temsil eden görünümler oluşturuldu.

Koreografisini Asil Çağıl’ın gerçekleştirdiği defilede; MissTurkey 2018 birincisi Şevval Şahin, Best Model of Turkey 2019 birincisi Derya Ekşioğlu da yer aldı.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un (MBFWI) 15. sezonu Türkiye Tanıtım Grubu’nun (TTG) desteğiyle gerçekleştiriliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA) 

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com