Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Ağustos 2020 419 Görüntüleme

Ünlü oyuncu Tuncay Kaynak ‘Her Cana Bir Sahip’ programına konuk oldu

Cumartesi günleri Medya 24 TV’de ekranlara gelen ünlü astrolog Binnur Sormageç’in sunduğu ‘Her Cana Bir Sahip’ isimli programın bu haftaki konuğu ünlü oyunculardan Tuncay Kaynak’tı.

Ünlü astrolog Binnur Sormageç‘in sunumuyla ekranlarda yer alan Her Cana Bir Sahip adlı programa konuk olarak katılan ünlü oyuncu Tuncay Kaynak, Sormageç’in sanat kariyeriyle ilgili sorduğu sorular üzerine Tiyatro oyunundan ve film projelerinden söz etti. Hepimiz Birimiz adlı tiyatro oyununda yeni sezonda izleyicilerle buluşmaya hazırlandıklarını ifade eden Tuncay Kaynak pandemi sürecinin sanat dünyasına darbe vurduğuna da değindi.

Daha sonrasında sokak haycanlarının yaşadığı sıkıntılara değinilen programda bu haftaki konu ise Koronavirüs’ün hayvanlardan bulaşıp bulaşmadığıydı. Veterinerlerden de alınan bilgiler kapsamında koronavirüsün sokak hayvanlarından bulaşmadığı ifade edilen program izleyenlerin de ilgisini çekti. Türkiye’nin ilk ve tek hayvan hakları programı olması sebebiyle hayvanseverlerin takip ettiği program her Cumartesi Medya24 TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

 

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com