Ana Sayfa Magazin 22 Ağustos 2020 339 Görüntüleme

Genç DJ’ler Avrupa Müzik Listelerini Yokluyor

Son dönemlerde yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen DJ Mahmut Görgen, Ukrayna’da iyi bir dinleyici kitlesine sahip BEKULAH ile ortak bir çalışmaya imza attı.

Bu sene içinde toplam 3 single çıkararak müzik severlerin beğenisine sunan Mahmut Görgen, yakın arkadaşı Ukrayna Müzik Listelerinde sürekli yer alan BEKULAH ile ortak bir çalışma yaptı. “Beautiful”ismini verdikleri bu yeni çalışma Melodi Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yer aldı.

BEKULAH bu çalışmayla ilgili; ‘Mahmut Görgen ile ikinci projemiz ve yine harika bir iş ortaya çıkardık. Beautiful artık müzik severlere emanet’ ifadelerine yer verirken Mahmut Görgen’de; ‘Beautiful ile Türk müzik listelerinin yanı sıra Ukrayna ve Avrupa Müzik Listelerinde de başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca projelerime karşı desteğini esirgemeyen Melodi Müzik Yönetim Kurulu Başkanı Azad Üzüm’e teşekkür ediyorum. Yakında farklı projelerimle de müzik severlerle buluşacağım ancak sürprizi bozmak istemiyorum‘ şeklinde konuştu.

“Beautiful”, Melodi Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda ve Video Klibiyle Youtube’da müzik severlerin beğenisine sunuldu.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com