Ana Sayfa Kültür & Sanat 6 Ağustos 2020 351 Görüntüleme

İki Aşık İki Düşman kitabıyla gündem oldu

İki Aşık İki Düşman isimli kitabını 2017 senesinde çıkaran ve o dönemden beri gündemdeki yerini koruyan Duygu Derin şimdi ise Psikolog olarak kariyerine devam ediyor.

‘İki Aşık İki Düşman’ isimli kitabını 2017 senesinde çıkaran ve o dönemden beri gündemdeki yerini koruyan Duygu Derin şimdi ise Psikolog olarak kariyerine devam ediyor. Okurları tarafından merakla yeni bir kitap yazması beklenen Duygu Derin’den ise şu anda yeni bir kitapla alakalı ses çıkmıyor.

Duygu Derin Kimdir?

Duygu Derin 1 Mayıs 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. Okul öncesi yıllarında buz pateni ve piyano dersleri alarak sanatsal faaliyetlerine ilk adımı attı.

İlköğrenimini Kent State Koleji, ortaöğrenimini ise Kültür Koleji’nde tamamladı. Bu dönemlerde; İngilizce, İspanyolca ve Almanca dillerine ağırlık verdi. Liseyi Özel Beykent Fen Lisesi’nde tamamladı ve Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümünü %50 burslu kazandı. Bölümü başarıyla bitirerek, ‘Psikolog’ ünvanını aldı.

Kendini her anlamda geliştirmeyi hedefleyen Derin, birçok özel kurum ve alanında profesyonel kişilerden oyunculuk eğitimi aldı. Mart, 2017 de yayınlanan ‘İki Aşık İki Düşman’ adlı eserini okurla buluşturdu. Egzersiz yapmayı yaşam biçimi haline getirmeyi ilke edinmişti. Bu yüzden ‘Kapsamlı Pilates Eğitmenliği’ sertifikası alarak başarılarına bir yenisini ekledi. Aynı zamanda sanat yolunda kendisini daha da ustalaştırmak adına bir de Oyunculuk eğitimi alan Duygu Derin dizi ve sinema filmlerinde oynamaya hazır profesyonel bir oyuncudur.

Halen her geçen günün ışığında, kendini yenilemeye devam etmekte…

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com