Ana Sayfa Magazin 3 Ağustos 2020 414 Görüntüleme

Adanalı Sultan yaptığı paylaşımlarla TikTok fenomeni oldu!

Adanalı Sultan ismiyle TikTok üzerinde paylaşımlar yapan ve yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi toplayan genç fenomen platformu aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

Adanalı Sultan ismiyle TikTok üzerinde paylaşımlar yapan ve yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi toplayan genç fenomen platformu aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Her paylaşımı yüzbinlerce görüntüleme ve beğeni alan Adanalı Sultan son dönemlerin en çok konuşulan TikTok fenomenlerinden biri olmayı başardı.

Adanalı Sultan Kimdir?

1986 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde küçük bir köyde dünyaya gözlerini açtı. 3 kardeşin ortanca çocuğu. Küçük yaşlarda müziğe olan ilgisinden dolayı şarkı söylemeye de başladı. Fotoğraf çekilmek, şarkı söylemek ve oyunculuk en büyük hobisidir. Sosyal medyaya olan ilgisi de teknolojinin gelişmesiyle arttı. Fotoğraf ve video paylaşmak en sevdiği ilgi alanlarından biri haline geldi. Çeşitli firmalarda tanıtım personeli olarak görev aldı. Şu anda halen özel bir sektörde satış temsilcisi olarak çalışmaya devam ediyor.

2018 senesinde TikTok uygulamasıyla tanışması adeta hayatının dönüm noktası oldu. Çektiği videolar tutmayıca bir müddet ara verdi. Daha sonra herkes TikTok izlemeye başlayın yeniden indirmeye karar vererek oğluyla attığım videolar çok fazla tutularak izlenmeye başladı.. Daha sonrasında ise TikTok uygulamasını aktif bir şekilde kullanmaya başladı.. Atmış olduğu tüm içerikler izleyiciler tarafından beğenildiğinden dolayı takipçi sayısı da her geçtiğimiz gün artış gösterdi.. Şu anda ise 1.5 milyona yakın takipçiye sahip ünlü bir TikTok fenomeni.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com