Ana Sayfa Kültür & Sanat 13 Temmuz 2020 402 Görüntüleme

Wesida TV artık Youtube’da

Bünyesinde Asklepion Life,Devir,Roll Life ve Spor Life dergilerini bulunduran Wesida Medya Grubu YouTube üzerinden TV yayınlarına da başladı.Wesida TV Genel Müdürü Savaş Oktay” Wesidamedya kanalımızdaki programlarımızla fark yaratacağımıza inanıyoruz.

Bünyesinde Asklepion Life,Devir,Roll Life ve Spor Life dergilerini bulunduran Wesida Medya Grubu YouTube üzerinden TV yayınlarına da başladı.Wesida TV Genel Müdürü Savaş Oktay” Wesidamedya kanalımızdaki programlarımızla fark yaratacağımıza inanıyoruz. Deneyimli bir ekibe sahibiz.Yayına koyduğumuz programların gördüğü ilgi bizleri mutlu etmektedir.Yakında yeni yeni programlarımız da devreye girecektir”şeklinde konuştu.

Wesida TV’nin yayınladığı programlar arasında Gökdeniz Engin’in hazırlayıp sunduğu , ünlü hakemler Hasan Ceylan ve Metin Aydınoğlu’nun yorumlarıyla renk kattığı” Yakın Markaj”, Buket Işıkdoğan’ın hazırlayıp sunduğu ve her hafta ünlü bir şairin konuk olduğu “Buket Buket Şiir”, Eray Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu birbirinden güzel şarkılarla renklenen müzik programı “Dönence” ve Beliz Aktan’ın haftalık burç yorumlarıyla yer aldığı “Dört Dörtlük Astroloji” dikkati çekiyor.

Wesida TV de ayrıca Zeynep Omay’ın seslendirdiği “Sesli Kitap” ile Ebrucan Arslan Aydoğdu ‘nun çocuklara masalları da yer alıyor.

Beyaz Haber Ajansı (BHA)

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com