Ana Sayfa Yaşam 4 Haziran 2020 549 Görüntüleme

ATİK’TE ÖNEMLİ ADIMLAR

ATİK dünya çapında yaptığı atılımlar ve iş dünyası buluşmaları ile fark yaratıyor. Balıkesir’de de ATİK Balıkesir İstişare Konseyi Başkanlığı görevinde bulunan Ali Aydınlıoğlu Türkiye “ATİK Uluslararası Parlamenterler Dostluk Grubu” Başkanı oldu. ATİK çalışmalarına önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesir 22.24.25. ve 26. Dönem Balıkesir Milletvekili ayrıca ATİK Balıkesir İstişare Konseyi Başkanlığı görevinde bulunan Ali Aydınlıoğlu Türkiye “ATİK Uluslararası Parlamenterler Dostluk Grubu” Başkanı oldu.

22.24.25 . 26. Dönem Balıkesir Milletvekili ve ATİK Parlementerler Konseyi Dostluk Grubu Başkanı oldu. Ali Aydınlıoğlu, “ATİK’i 10-12 yıl önce tanıdım. Birlikte Polonya, Almanya gibi ülkelere ziyaretler de bulunduk. Güzel bir kamu diplomasisinin yürütüldüğünü ve güzel işbirlikleri yaptığını gördüm.”dedi. Aydınlıoğlu,” Teşkilatçı ve özverili bir gayret sergilenerek ATİK bugünlere getirilmiş. Gitmediğiniz yer sizin değildir. Biz gideceğiz onlar gelecek ”ifadelerine yerverdi. Ticari işbirliklerinin önemine vurgu yapan Aydınlıoğlu Türkiye’nin büyük bir mücadele içinde olduğunu ve dış mihrakların tehditlerine boyun eğmediğini belirtti. İşbirliklerinin son dönemlerde arttığına değinen Aydınlıoğlu, teknolojik gelişmeler noktasında kendi ürettiğimiz ürünleri artık yapmaya başladık bunlar sevindirici ve umut veren gelişmelerdir” dedi. Balıkesir bölgesinin önemli bir değerleri var diyen Aydınlıoğlu, kaliteli zeytin ve zeytinyağlarının üretildiği bölgedeyiz. İşbirliklerine önem vereceğiz. Güzel işler gerçekleştireceğiz ”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com