Ana Sayfa Magazin 30 Mayıs 2020 1359 Görüntüleme

İbrahim Tatlıses o sözlerden sonra göz yaşlarına hakim olamadı

Hülya Avşar, geçmiş olduğumuz günlerde Kanal D'de seneler öncesinde vermiş olduğu konserinin görüntüleri paylaşılan İbrahim Tatlıses'i telefonla aradı.

 

Hülya Avşar, geçmiş olduğumuz günlerde Kanal D’de seneler öncesinde vermiş olduğu konserinin görüntüleri paylaşılan İbrahim Tatlıses’i telefonla aradı. Tatlıses, Avşar’ın söylemiş olduğu ”Artık sahnelere geri dön, seni özledik” şeklindeki sözlerinden sonra duygularına hakim olamadı ve sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

Kanal D, seneler öncesinde geçirmiş olduğu kazadan sonra sahnelere geri dönüş yapmayan İbrahim Tatlıses’in 2005 senesi içerisinde Harbiye Açıkhava’da vermiş olduğu konserinin görüntülerini paylaştı. Tatlıses, o harika konserinin hemen sonrasında Twitter platformu üzerinde de trend oldu. Hülya Avşar’da pek çok dizi içerisinde beraber oynamış olduğu İbrahim Tatlıses’i telefonla aradı.

Kanal D ekranları üzerinde yayınlanmakta olan 2. Sayfa isimli program tarafından yapılmış olan habere bakılırsa: Avşar kızı, İbrahim Tatlıses’e ”Artık sahnelere geri dön, seni çok fazla özledik” ifadelerine yer verdi. Duygusal anların yaşanmış olduğu söz konusu bu konuşma esnasında gözyaşları da sel oldu. 40 sene öncesinde tanışmış olan Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses, sayısız film içerisinde iki sevgiliyi canlandırdı. Bir müddet boyunca aşk yaşamış olan ikili arasından Tatlıses, Avşar ile ilgili şarkı da yazdı.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com