Ana Sayfa Güzellik, Magazin, Moda 7 Şubat 2024 848 Görüntüleme

Trakya’nın İlk Güzellik Okulu Hülya Aziz Sosyal medya’da görsel şöleniyle öne çıktı.

Bir 2 kişi ve sarı saç görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

“Trakya’nın İlk Güzellik Okulu Hülya Aziz, 26 Ocak 2024 Cumartesi günü muazzam bir konsept çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekti. 826 saatlik 4. en üst seviye Güzellik Uzmanlığı Kursu öğrencileri, eğitmenleri Hülya Hanımın rehberliğinde gerçekleştirilen set makyaj çalışmasında üstün yeteneklerini sergiledi. Sosyal medyada geniş bir ilgi gören etkinlik, görsel şöleniyle öne çıktı.

Bir 1 kişi, makyaj, kostüm, pelerin ve şunu diyen bir yazı 'UNIVERSAL STUDIOS® SCENE TAKE ROLL DATE SOUND PROD.C DIRECTOR CAMERAMAN FaceApp' görseli olabilir

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı '+ UNIVERSAL STUDIOS® ROLL SCENE TAKE SOUND DATE PROD PROD.CO. DIRECTOR CAMERAMAN' görseli olabilir

Hülya Aziz, eğitim verdiği öğrencilerinin başarılarından gurur duyarken, ‘İşimiz güzellik ve bu yolda sadece eğitim değil, farklılıklarla da ilerleyeceğiz’ şeklinde açıklamalarda bulundu. Eğitim sürecinde öne çıkan set makyaj çalışması, öğrencilerin kabiliyetlerini birer birer ortaya koydu.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'VERSAL STUDIOS ® ROLL TAKE ENE ナ SOUND TE OD.CO. IRECTOR CAMERAMAN' görseli olabilir

Hülya Aziz Güzellik Okulu, sadece profesyonel eğitimlerle değil, aynı zamanda özgün konsept etkinlikleriyle de adından söz ettiriyor. Hülya Hanımın liderliğindeki okul, güzellik sektöründe fark yaratma misyonunu sürdürüyor. İlerleyen dönemlerde daha fazla yenilik ve başarı bekleniyor.”

Bir 1 kişi görseli olabilir

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com